Vår!

Längesen jag bloggade men jag hinner inte tror jag, nu passar jag på innan jag ska kliva upp ur sängen, både jag och Fredrik börjar 12 idag :-) gött!
Skönt att solen är här och att det börjar bli lite varmare ute, igår planterade jag och Birk på framsidan :) sen tog vi en promenad till stan, jag hittade fin skor till Birk på trätoffelfabriken för 100kr! Och ett par skor till mig :-) sen blev det lite underkläder och annat smått och gott..

Vi ska på kryssning med Emma och Jimmy på lördag-söndag så jag lär väl blogga lite om det när vi kommit hem ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen, äta frulle och sen iväg till dagis med Birk, hoppas Ella är där så jag får pussa och krama lite på henne, saknar min tjej!


Kommentarer
Postat av: ....

grattis till bröllopet. vill inte säga mitt namn då ingen vet om att vi ska gifta oss ännu. men tänkte bara höra då vi ska gift oss i samma stad vart ni ska hyra stolöverdrag ifrån och även om ni fått pris offert från prisma. det är inte lätt med lokal. alla har för och nackdelar. så vi satsa preliminärt på bruksgården, stort billigt och allt finns, men vi tittar vidare lite iaf=)

2012-03-22 @ 23:24:51
Postat av: Marina

Tack! Åh nu blev jag ju nyfiken, hihi.. ;P

Hoppas du berättar snart, men grattis iaf!

Vi tänkte också på bruksgården först, den är ju stor och billig men eftersom att vi inte har så många nära och kära som kan tänkas hjälpa till så kände vi att vi orkar inte fixa med precis allt, man har ju ändå två små barn att ta hand om.

Så därför lägger vi ut lite mera pengar på maten/festen, vi kommer få betala ca. 350kr-400kr per persom på prisma (välkomstdrink, förrätt, varmrätt, tårta, en dryck till maten och kaffe) sen kommer folk få handla själva i baren. stolsöverdrag finns på festdetaljer i kristinehamn och eventcimpaniet i karlskoga, kostar ca 35-50kr/st! dock passade inget utav det på prisma, dom försöker hitta en egen lösning så man kan hyra utav dom men inget har funkat hittils :( inredningen är väldigt viktig för mig så hoppas dom får till det. :)



När ska ni gifta er?

vore kul att ha nån att bolle lite idéer med ;)

2012-03-23 @ 09:41:47
URL: http://marinastendahl.blogg.se/
Postat av: Anonym

okej nej det var ju inte så jättedyrt där då.=) men vi vill ha öppen bar så inget altenativ för oss då...

nej vi ska ha italienskbuffe så mycket som är klart från affär så mest lägga upp och skära vissa saker dan innan. ska hyra in typ 2 serveringspersonal som tar fram och fyller på. sen ska vi ha öppen bar och då blir det ju svårt med ställen som har tillstånd.



jo jag vill oxå att det ska vara fint men jag satsar på dukningen men funderar på stolsöverdrag för att få det snyggare. minuset på bruksgården är ju tyvärr färgen på vägarna.haha



vi har bokat 22 sept och ska även ha vigseln på plats det blir en borgerlig vigsel.



visst är det kul att planera=)

2012-03-23 @ 19:54:12
Postat av: Marina

Ja det är lite synd att vi inte får ta med egen sprit på festen men tror inte folk tar illa upp..tycker lokalen är väldigt fin på prisma.



Ja väggarna var ju asfula på bruksgårn, jag tänkte häfta upp vitt tyg på väggarna, då blir det nog lite bättre :) har du köpt klänning än då? bor ni i kga?

Vilken fotograf ska ni ha?



Vad ska ni ha för tema/färg på bröllopet?

Vårat ska gå i vitt och rosa :)

2012-03-23 @ 20:35:39
URL: http://marinastendahl.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vi har mörkgrått. Har endast köpt tärnklänning som ska gess bort imorn så om hon säger ja vilket jag räknar med får hon hjälpa mig med klänning. Har inte hittat någon i butik ännu men har bara vart i dfs sålänge. Däremot har jag hittat en på nätet på missmoneypenny en chiffong med lite silverdeco på bröst och släp. Men då är ju frågan hur den ser ut närman får hem den.... Vi har funderat på kylvik fotograf. Men mitt största problem är nog frisör och smink. Vart och vad gör man? Haha man vill ju vara fin. Jag har en "privat" frisör i vanliga fall men hon kunde inte lova något än. Hon och han i dfs tar 3500 är inte det lite väl dyrt?

2012-03-23 @ 22:49:27
Postat av: Marina

Åh vad kul! Klart hon säger ja ;)

Jag köpte min klänning på white night i Örebro, bröllopspalatset kommer jag aldrig handla utav, hemsk personal, en tjej är trevlig men dom andra är så sura och stressade. Martin på smyckestudion är bra, han ska göra våra ringar :)



Vi ska ha Matilda Haglund som fotograf, verkar jättebra! Kylvik ville helst fota nån dag innan och det passar inte oss.



Frisör och make ska jag och min tärna göra hos Frisörsmedjan i kga. Jag får betala 2600kr för oss båda ;) hon är jätteduktig!



Beställde inbjudningskort och gästbok från calligraphen som jag fick hem igår, sååå fina!!



Är jättenyfiken på om vi känner varandra, haha ;)

2012-03-23 @ 23:22:30
URL: http://marinastendahl.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja vissa är lite speciella på bröloopspalatset faktiskt.



Martin ska göra min ring med då sambon inte vill ha en till då förlovningsringen är så stor redan så den ska bara putsas=)



ja hon ville helst att vi iaf skulle ta korten innan men om vi självklart ville efter vigsel så får vi ta det så blir nog ida kylvik iaf.



Hmmm ja det lät ju som en väldigt bra pris ju. har fått 1500 på olivers i dfs och 1000 på en annan men då är det ju ingen smink och endast för mig. vet ej vilka som är bra i kga men du rekommendear Frisörsmedjan alltså??



här blir det nog oxå calligrafen men de hade inte så mycket mörkgrått men blir nog det iaf. nästa steg är att beställa inbjudningskort så.



Känner och kännner vi vet iaf vilka vi är och säger Hej typ haha. jag lovbar jag ska berätta men just nu är det ingen som vet ännu men så fort inbjudningarna är skickade så=)=)=)



2012-03-24 @ 12:27:58
Postat av: Marina

Jo jag ska ju göra mitt på frisörsmedjan :) jag valde mellan knopp och frisörsmedjan. Frisörsmedjan tar 800kr i Tim för håret tror jag och 300kr för smink. Skönt att ha allt på samma ställe :)

När jag kommer hem kan jag länka till en annan sida med inbjudningskort, är på en Viking Line buss nu och är hemma imorgon kväll ;)



Har ni köpt kläder till mannen? Kan rekommendera en sida annars. Har ni några barn som ska vara med?

2012-03-24 @ 12:46:39
URL: http://marinastendahl.blogg.se/
Postat av: Anonym

nej vi tänkte hyra till sambon och bestmannen.



ja man vill ju ha allt på samma ställe och slippa stressa runt



ja gör gärna det man vill ju ha snygga kort



japp vi har en liten brudnäbb som ska ha en klänning och hade velat haft en grå men hittar inget. synd att inte nyår är emellan för du brukar det finnas massor=)

2012-03-24 @ 13:29:49
Postat av: Marina

Vi köpte Fredriks och Birks kläder på Formal Tailor, två västar + kravatt och näsduk för 700kr inkl frakt, kostym köpte han på dressman för 999kr.



Du kan ju köpa en vit klänning och köpa ett grått sidenband ;)

Kolla även ebay ;)



Skor har vi köpt nu, kolla trätoffelfabriken och skokanonen, Fredrik köpte sina skor för 300kr! Mina kosta dock 700kr.. Väska och paraply köpte jag begagnat :-)

2012-03-24 @ 13:54:40
URL: http://marinastendahl.blogg.se/
Postat av: Anonym

jo jag är inne på vitklänning med grått band.

trätoffelfabriken har jag missat får jag åka och kolla, tar vi imorn för måste köpa skor om jag ska beställa klänningh så längden blir rätt=)

2012-03-25 @ 19:08:44
Postat av: Anonym

nu har jag bokat tid för att titta på brudklänning nästa onsdag annars chansar jag på att beställa på nätet. Näbbklänning best. och brudskor. samma märke som dina fast ett par andra tror jag. är de normala i strl jag tog en större än vanligt då det stod att de va lite små i strl.



känns som vi lagt det mesta på is nu måste ta tag i det igen. så vi får ut inbjudningskorten så jag slipper bita mig i tungan varje dag... haha



vad var det mer för sida för inbjudningskort du hade att rekommendera???

2012-04-03 @ 13:00:09
Postat av: Marina

Hej! Åh vad kul! vart ska du prova klänning? bröllopspalatset? vad blev det för näbbklänning? såg att lillaW hade en grå finklänning på REA! vart beställde du skorna? jag tycker dom var normala, jag tog 37 som alltid, 38 blev alldeles för stort och eftersom det var såpass hög klack måste dom sitta ordentligt ;) är jättenyfiken på allt, jag vill seeee!!! haha ;) hoppas du hittar din drömklänning och att den inte blir allt för dyr ;)



Just det, här är adressen http://www.invit.org/

2012-04-04 @ 12:24:25
URL: http://marinastendahl.blogg.se/
Postat av: Anonym

nej där har jag redan vart och hittar inget så ska in till örebro. white night och brudspecialisten. tror jag såg den oxå men isåfall är den lite för stor ska ha en 86 eller kanske 80 om den är stor. men vi beställde från pompdelux en klänning som heter ellen som jag hoppas matchar min tärna och material i min klänning om jag hittar en sån jag vill.



jag beställde från ellos de kom redan idag så ska ner och hämta sen hoppas de passar. helt vanliga brudskor typ så kommer ju inte kunna ha dem igen men jag fick 40 % på den så då känns det bra=) http://www.ellos.se/d/Skor-Pumps/Wildflower/_/N-1z141x1Z1z140ws?Nr=299783



juste det jag hälsade på dig härom dagen haha. elak jag är:P

2012-04-04 @ 13:07:44
Postat av: Marina

Haha! Ja det var lite elakt ;) coolt!.. Kan inte komma på vem det kan vara, man hälsar ju på så många.. hhmm..



Åh vad sur jag blir, Ellos hade ju mina skor med! Och man får ju rabatt där! Mina kosta 699kr och den ena är lite smutsig så dom varit provade, sista paret men fick ingen rabatt :/



Min klänning är från white Night, ganska liten butik med bra service :-)

När du avslöjar dig kan vi ses och fika och babbla bröllop, haha ;) lite roligare än att skriva här ;)



2012-04-04 @ 13:54:06
URL: http://marinastendahl.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det får vi:-)

2012-04-04 @ 21:36:37
Postat av: elin andersen

Idag har alla fått inbjudningarna så nu är det ingen hemlighet längre. Tänkte säga om ni inte redan bokat stolsöverdrag så har brudakuten i vretstorp billiga. 35 för de ena och 15 för de andra. Tror det var 35 annars billigare vi tar de för 15 iaf i bomull så som jag vill ha det.

2012-04-27 @ 19:26:28
Postat av: Marina

Åh vad kul :)

Prismas stolar är så fula och knepiga så dom skulle sy egna.

Såååå VEM ÄR DU? :-) hihi

2012-04-27 @ 22:15:12
URL: http://marinastendahl.blogg.se/

Kommentera nedan
Observera detta innan du skriver:


- Inga elakheter
- Inget spammande
- Reklam undanbedes
- Du är aldrig anonym på Internet


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback