Bröllops SKOR

Idag när Ella kom hem åkte vi till stan för vi skulle kolla på vanliga skor men så blev det inte, vi köpte skor till bröllopet ;) jag hade ju redan köpt ett par skor med låg klack för att slippa få ont i fötterna men jag hitta drömskorna...såååå snygga!
Ella hitta även ett par ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2152412/images/2012/pic_195245947.jpg" class="image">


Sökes

Nån som har denna keps i storlek 86 eller om nån sett den och kan köpa den? Den ska finnas på HMs baby avdelning.


Vår!

Längesen jag bloggade men jag hinner inte tror jag, nu passar jag på innan jag ska kliva upp ur sängen, både jag och Fredrik börjar 12 idag :-) gött!
Skönt att solen är här och att det börjar bli lite varmare ute, igår planterade jag och Birk på framsidan :) sen tog vi en promenad till stan, jag hittade fin skor till Birk på trätoffelfabriken för 100kr! Och ett par skor till mig :-) sen blev det lite underkläder och annat smått och gott..

Vi ska på kryssning med Emma och Jimmy på lördag-söndag så jag lär väl blogga lite om det när vi kommit hem ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen, äta frulle och sen iväg till dagis med Birk, hoppas Ella är där så jag får pussa och krama lite på henne, saknar min tjej!


15 april

Har nu betalat för min bröstoperation, shit vad nervös jag är alltså, men det ska bli så skönt att slippa dessa urmjölkade, hängande skinnpåsar! Har tillomed lyckats gå ner ett par kilo, härligt :-)


Spel

Varför ska karln jag lever ihop med spela jämt? Det är nya spel hela tiden! Är jag så tråkig? Haha ;P


Ny bil

Vi ska sälja våran Atos så vi har köpt oss en BMW-316
Ska bara laga en broms så kan vi köra med den ;)


Kostym eller frack coat?

Igår var vi till bröllopspalatset och kolla påkläder till Fredrik.
Det som satt snyggast var nog en kostym han provade, lite glansig och väldigt stilig.
Men den kosta 3.700kr.. På dressman kostar kostymer från 999kr, dessutom har han ju en.. Jag röstar på den dyra egentligen men tänk om det är jättevarmt ute, då kommer han ju mestadels bara ha på sig västen och skjortan.. Våran budget är ju väldigt tight ändå.. Ringarna är beställda iaf :) så fina!


Nya bröst?

Jag har varit på en konsultation hos dr Lars Bölander i Örebro.
Det började med att jag bara skulle ringa och kolla priser då det inte stog på hemsidan.
Jag vill göra ett lyft och även lägga in ett implantat, det kostar 45.000kr! Eftersom att alla sparade pengar går till bröllopet måste vi låna till tuttarna och det får vi men det känns lite träligt men vi får se, vore ju trevligt att slippa dom dära tomma skinnpåsarna jag bär på nu, som bara trillar ur behån osv..
Får fundera lite till...

Nån som opererat sig hos Lars Bölander? Nån som hört eller vet nåt? Bra eller dåligt?


RSS 2.0