Glad Påsk

Oj, vad fort den här helgen har gått.
I Fredags var vi i Örebro med syrran o Micke, jag shoppa nya skor och klänningar, sen blev de ett besök på kinamuren...mums!
Efter det hämta vi Ella och då blev de Fredagsmys!!
.
Lördag, det var påskafton.
Ella vaknar, hon kommer ner för trappen med en färgglad klänning i handen "mamma, ska vi måla oss nu till påskkärringar" så söt ♥
Klockan var ju bara 8 så riktigt än kunde vi ju inte gå ut, men hon tjatade och tjatade så vi gick ut i trädgården för att leta påskägg som påskharen hade lagt där =) kl 10 målade jag henne och Birk så dom bleb påskkärring och påskgubbe.
Vi gick till Ellas farmor och farfar men dom var inte hemma så vi gick hem igen, vi knackade på hos några grannar, Ella var jätteblyg först, men efter en stund, när hon märkte att hon fick godis överallt så blev hon väldigt ivrig tillslut :) Farmor ringde och sa att dom var hemma, så vi gick dit igen, Ella och Birk fick ett varsitt paket och där grävde lilla tösen i godisskålen, haha!
Birk sov nästan hela tiden men sen vakna han upp och sken som en liten solstråle.
Sen åkte vi till Morfar och Gun-Britt för att äta lite påskmat, Ella fick såklart massa godis där med.
På eftermiddagen fick vi besök av Jessica och Micke och alla deras chihuahuaor =) Vi käka massa god mat, oxfilé, potatisgratäng, b-sås... lite öl, vin, cider.. Bästa påsken på länge!
.
.
.
.
Ella tyckte det var jättekul med alla hundar, hon försökte få alla att sitta när hon skulle ge dom godis, de gick ju inte så bra som ni ser men himla söt var hon...tihi!
Hon pratar fortfarande om dom, speciellt Idifix, hon kanske tyckte att han hade ett roligt namn så det var lätt att komma ihåg..
.
I Torsdags var Sigge på återbesök i Karlstad, han fick ta bort sina stygn, de gick bra, vi åkte hem, sen åkte jag och handlade.
När ja kom hem blev han så glad och sen börja de rinna blod om honom, de var blod överallt då han sprang runt.
Jag blev LIVRÄDD!!! ja ringde men dom sa att de nog inte var någon fara, men sen lite senare kom syrran hit och då börja han blöda lika mkt igen, så då åkte vi.. men de såg bra ut och nu har de varit bra. =)
Han har fortfarande tratthatten på sig men snart tar vi nog av den.
.
.
.
.
Nu kommer snart älsklingen hem från jobbet, han har varit med på ett morgonmöte, då blir de nog en promenad.
Sen när vi hämtar Ella ska vi ta en tur till stan, Ella ska få köpa sig ett par solglasögon.
Igår var barnens kusiner Amanda och Neo här och Amanda hade ett par Hello Kitty glasögon så nu ska Ella oxå ha de, dom blåste bubblor, lekte  lekparken och lekte med nya spisen som vi köpt till ungarna...Kul!!
-Ella och Birks kök! ↑
.
.
Ella har ju sett att de ligger ett dagis precis vid oss, (hon trodde att de var en lekpark men ja förklara att de va ett dagis) och våra granntjejer som fyller 4år går där, Alicia och Zedric går där och Amanda och Neo, så Ella tjatar varje dag om att hon vill gå på samma dagis, så idag var hon påväg dit så Fredrik fick bära henne till bilen då hon grinar och skriker "samma dagis, ja vill vara på samma dagis"
Jag har frågat J om vi inte kan byta dagis men han tycker det är onödigt och tycker hon kan gå där hon e, visst, där hon e nu e ju bra men eftersom hon så gärna vill gå där hennes kompisar och kusiner är kan hon väl få göra det, dessutom vore de ju bra om hon bytte dagis då det är dom barnen hon ska gå i samma klass med sen.
Men hon måste ju ha två JA om hon ska få byta, hon förstår inte riktigt de.
Jag har iaf försökt prata med honom om det och Ella har nämnt det när han hämtat henne men han låtsas som att han inte hör vad hon säger typ.. vad gör man!?
Vi får se vad de blir..
.
Ha en bra dag alla!

Kommentarer

Kommentera nedan
Observera detta innan du skriver:


- Inga elakheter
- Inget spammande
- Reklam undanbedes
- Du är aldrig anonym på Internet


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback