.: Bästa Vänner :.

Igår var Fredrik på personalfest så då passade jag och Kathleen på att gå ut och äta lite god mat, Birk var självklart med men Ella fick vara hemma med mormor och Hasse =)
Vi gick till Colosseo, käkade plankstek och sen blev de bananasplit och en kopp te till efterrätt =) Så himla gott! Vi satt där i ett par timmar och prata om allt möjligt, fick massa söta sms av min babe oxå, han är så go, hihi..
Vi åkte hem till oss för att dricka ännu mera te och söla så Kathleen åkte väl hem vid 22 tiden, sen dröjde det inte förens Fredrik kom hem =) och då blev de sängen ganska omgående...hehe ;)
Är så jävla glad som har en sån underbar vän som Kathleen, vi kan prata om allt och hon ställer alltid upp och hon är alltid så glad och go.. Vi har jämt skoj!! Älskar dig vännen min!
Hoppas min OnePiece kommer i veckan, lääängtar!
Har börjat komma fram till vad jag ska tatuera oxå, har ju bara gjort en koi på armen än så länge, men ska ha en lotusblomma på axeln, sen ska jag ha två klockor med barnens födelsetid och datum, sen två babydrakar (jag har alltid varit svag för drakar och dinosarier) sen ska jag ha lite mer körsbärsblommor... tror de blir kanon! Men vad ska man pryda andra armen med sen då??? hehe..
Ella utvecklas väldigt fort nu, hon lär sig nya ord och saker hela tiden...igår satt hon och jag vid datorn, jag kolla på tygbokstäver som man kan ha i barnens rum, då tog jag fram en bild med hennes namn, "vad står det där Ella?" ""Ella, E L L A"" sen tittar hon på mig och ler =) jag blev ju ganska chockad, hade inte riktigt väntat mig det svaret, hehe.. så duktig hon är, jag är så stolt!!
Imorgon blir våran lille prins 4 månader, tiden går så fort! så nu ska vi börja med lite smakportioner, han har redan fått smaka på lite banan, hihi..
Älskar min underbara familj, livet är underbart tillsammans med er..

Loppis..

I Lördags hade jag och babe ett loppisbord i folketshus, vi fick tyvärr den sämsta platsen så många missa vårat bord :/
Vi plussa väl lite över 200:- iaf, bättre än inget =)
Har fortfarande massa skit kvar så vi får prova en annan gång igen =)
Sen på kvällen åkte vi till Kinamuren med syrran och Micke, så jävla gott ju! Mätt blir man!!
Igår hade vi en slappar dag, skulle ha träffat Andreas och Becca men dom va inte så pigga så de blev inget, men de va ganska skönt att bara ligga hemma o inte göra ett piss utan bara ligga o mysa :)
På kvällen gick vi hem till syrran, vi kolla på Remember Me och käka lite tacos.
Filmen va inte så bra som ja trodde att den skulle vara men bättre än Iron man 2 som vi såg här om dagen, fy va dålig den var, de hände verkligen ingenting..
Beställde ju även en OnePiece, lääängtar så tills den kommer =)
Ella har varit hos doktorn igen, hennes arm hade gått ur led så Johan ringde och berättade att han fått åka till doktorn med henne och dom hade fått dra rätt armen.
Kunde visst hända ganska lätt om man drog i armarna :/ lilla gumman min..
Älskar min lilla prinsessa, saknar henne sååå!
Längtar till på fredag!..
Beställde tårtor till dopet idag med, blir 3st x 20 pers.
En vanlig operatårta med vit marsipan (ville ha sockermassa men de hade dom inte hemma och hon tyckte deras marsipan va nog söt så jag provar väl då) sen dom andra e likadana fast med olika fyllningar, den ena ska de vara blåbär i och den tredje ska de va jordgubb i =) sen en blå ros och Birks namn..
Hade helst velat att min vän Jenny skulle ha gjort tårtor för hon är så himla duktig, men köna bor ju en bit bort så de blir lite tokigt..
Tänker väldigt mycket på min vän Anki just nu som har förlorat sin mamma i cancer, livet är så himla orättvist. :,(
Ska plocka undan lite innan min bäste vän Kathleen kommer förbi på en köpp te, hon har varit till frissan och gjort sig en hårförlängning...spännande :) hon är nog minst lika vacker som vanligt!

OnePiece

Jag har nyss beställt mig en OnePiece =)
Är med i deras fan sida på Facebook och då hade dom en rabattkod så man fick 500:- i rabatt så jag slog till...

Långt eller kort hår??

Just nu har jag ju en kort frilla men försöker spara ut lite, men sen tänkte jag att de kankse vore nice med en hårförlängning.
Har lånat ett clip on set av Kathleen för att testa... vad tycks??
Kort hår...
Långt hår....

Nya stövlar!

Kom nyss hem från en tripp i Örebro =) jag och syrran köpte oss nya stövlar, jag köpte ju ett par svarta i Ullared men nu köpte jag mig ett par vita oxå =)
Sen åkte vi till Marieberg, skulle köpa ett bäddset till Birk och Fredrik skulle kolla efter ett par jeans.
På Jack & Jones skulle Fredrik prova ett par brallor och Ella tyckte provhyttarna var jätte kul, hon blev kvar i en utav dom och efter en stund skulle jag kolla vad lilla fröken höll på med...jaaaani, Ella står helt näck framför spegeln med världens smile och säger "Ella byta om oxå" jag typ gapskrattar och säger att hon ska klä på sig igen, herregud.. tur hon inte hann springa ut i butiken... goa unge! Detta lär vi ju inte glömma.
Jag hitta mig även en tunika på Gina =)
Igår blev jag överraskad av världens bästa sambo!
Min babe kom hem 1 timme tidigare från jobbet och han hade med sig en jätte fin vit ros hem till mig!
Åh, man bara smälter ju...Tack älskling!
Lite bilder på mina underbara barn! Älskar er..
Idag vände sig Birk från rygg till mage =) duktig kille!!

Shopping!

Mycket shopping blev det i Ullared =) vi hade det jätte trevligt.
Vi kom iväg kl. 3:15 och var framme kl. 8.. stannade bara en gång då Birk vakna och ville ha lite mat, han var så himla duktig hela resan, han sov väldigt mycket annars så låg han i vagnen och titta på allt runt omkring och såg så nöjd ut..
Mitt bästa köp var nog en Parfym, jag använder Mariah Carey - Luscious Pink och den är ganska svår att få tag på har ja märkt och det bästa av allt var ju att den var så sjukt billig där nere! 189:- (kostar ca 350:- annars) köpte även en Parfym till Fredrik, Davidoff ECHO, jag bara älskar den!!!



Sen har jag även fastnat för Britney Spears - Fantasy... jätte god doft.. =)

Sen köpte vi lite kläder, barnkläder, massa julklappar, lite tomtar, film, familjeram, massa saker till Birks dop, kruka, lampfot, lampskärm, täcke till barnvagnen, leksaker till Sigge, ett par stövlar och massa mer..
Testa även det nya fiket dom byggt där, jätte trevligt!
Vi var klara med shoppingen vid ca kl 17:30 och då var de en låååång bilresa hem men de gick så bra...hihi.
Idag var jag jätte trött så jag och Birk tog oss lite sovmorgon, Ella kolla på tv och Fredrik satte sig och spela, sen när jag kom upp bidde det lite frukost och sen drog babe iväg till jobbet, nu har jag städat lite men finns allt kvar att göra, har börjat rensa lite i garderoberna och bland leksaker... vart kommer allt ifrån?!! hihi..
Nu ska jag leka lite med Ella, hon ska visst laga en middag åt mig =) spännande...
Har köpt skyltar att ha på barnens dörr =) Fast Birk har sin vid sängen nu eftersom att han sover inne hos oss. Blev dock inte så nöjd med krussidullerna :/

Recept på varm Smörgåstårta

Fick en förfrågan om mitt recept på den varma smörgåstårtan, självklart! jätte kul tycker jag =)
Ingredienser:
  • 6-pack hönekaka
  • 4dl lätt creme fraiche
  • 1,5 dl felix chilisås
  • 200g rökt skinka
  • 2 pkt bacon
  • 1 burk champinjoner/eller färska champinjoner, jag hade även i lite kantareller ;)
  • 2 röda lökar
  • riven ost
Hacka lök, bacon, skinka och stek tillsammans med svampen. (jag brukar steka baconet lite före jag lägger i det andra så de inte blir så "sladdrigt")
Koka under tiden upp creme fraiche med chilisåsen, sen häller du i allt det stekta i såsen.
Lägg två hönekakor bredvid varandra så att de bildar en cirkel, häll på 1/3 del av röran, lägg på yttligare ett lagar med hönekaka osv.. det ska iaf vara röra på toppen sen, garnera med tomater och riven ost.
Grädda mitt i ugnen tills osten smält ca: 15 min i 225´C
Smaklig måltid ;)

Marängtårta!..

Igår ägnade jag kvällen åt att baka, tänkte prova lite tårtor som vi ska ha till Birks dop och det blir nog marängtårta/pinocchiotårta =) den är god och enkel att göra och det blir många bitar, vi blir ju ändå 60-70 pers..
Måste kolla lokalen om vi får plats, är ju ganska många barn med så kanske kan fixa ett litet eget bord åt dom, men får se hur stort det är där borta. Det ordnar sig! ;)
Får ta med lite leksaker också så att inte kidsen blir allt för uttråkade.
Jag och Birk har varit hemma hos Emma då hon fyller 25 imorgon, tyckte nyss vi var 15 typ... tiden går allt lite väl fort ibland =) Hennes lilla Linnéa växer så de knakar <3 så söt!
Saknar min lilla prinsessa, lääängtar till Fredag, då blir de lekparken och massa bus, hon har fått ett väldigt intresse för att måla så de lär vi oxå göra =) Köksbordet har fått massa fina färger nu, men det gör inget, har man barn så får de bli så, är glad att hon inte börjat måla på väggarna än...hehe...men de e ju inte heller hela världen, är ju bara att måla över.. :)
Har nyss haft Ina på besök, drack lite te och söla bara...trevligt =) Nu väntar jag på att Birk ska vakna så att jag kan mata han och byta blöja så vi kan gå ut på en promenad med Sigge sen.
Ska vika lite tvätta oxå, som jag gör typ varje dag, är man fyra stycken så blir de en del tvätt...sen plocka undan lite, förstår inte att de blir så stökigt hela tiden!
Skulle behöva ta ett varv med snabeldraken oxå, fy så tråkigt men är ett måste ibland :)
Vi hälsade även på pappa Fredrik förut, eller vi var på netto och handlade och han kika förbi, alltid trevligt att få lite pussar av sin älskade.. Fy bubblan vilken tur jag har som har en sån underbar MAN!, snygg som bara den e han oxå... ;) och han är verkligen en underbar pappa/bonuspappa till barnen...
Nu vakna min son..
ha de gott =)

GRATTIS PIGGE!!

GRATTIS PIGALL PÅ DIN 4-ÅRSDAG..
LOOOOOVE YOOOOOU!!!

Ullared!?

Åh vad sugen jag är på att åka till Ullared!!
Vi tänkte åka med Andreas & Becca men dom kan inte förens i November och då har vi typ fullt upp och Fredrik får inte ledigt från jobbet :/ Vi har ju två heldagar med tattoo inbokat, klipptid och sen är de ju Birks dop, sen kan vi ju bara åka varannan vecka eftersom att jag tar inte med mig EllaBUS till Gekås..
Så vi kolla igenom almanackan imorse så de verkar som att vi redan åker på onsdag =) alltså, de e bara 3 dagar kvar, wooohooo!!! känner mig som ett litet barn på julafton.. hihi
Men man hade ju önskat att vi hade lite mer pangar bara, brukar ju kosta en del när man åker till Gekås.
Tänkte köpa alla julklappar så det är klart, ska bara köpa till barnen i år och Fredrik såklart!, blir ju så dyrt att köpa till alla, funkar inte..
Syrran o hennes kille är där idag, roligt!
Vi var på Kinamuren i Örebro och käka igår, fi fan va gott det är!! mätta som svin var vi när vi åkte hem...ujuj.. :)
Har grubblat bra länge över vad jag ska ge Fredrik när han fyller 30? förslag? han önskar sig ju inget så det är jätte svårt... men nåt lär de ju bli ;)
Dax att dra igång med tvätten....skulle behöva storstäda oxå...jippi! men det är ju så skönt att ha det rent och fräscht hemma =)

RSS 2.0